onze extra service

Wij kunnen eventueel ons zelf aanmelden bij de agent om toegang tot de terminal te krijgen en houden het schip scherp in de gaten aangaande aankomst en vertrek doormiddel van meerdere vesseltrackers en contact met de agent en controlekamer van de terminal.

 

Wij hebben voor de meeste terminals doorlopende toegangs-passen zodat wij direct het terrein kunnen oprijden en er geen wachttijd ontstaat bij de portier dit scheelt een hoop tijd en dus geld !

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering van uw zending direct de getekende pakbon scannen en een pdf per email sturen met het bewijs van ontvangst en de tijd van aflevering.

Buiten de openingstijden van uw bedrijf nemen wij graag uw goederen in ontvangst van bijvoorbeeld een derde partij en zorgen indien gewenst dat deze op de door u aangegeven bestemming komen. U kunt uw zending ook eventueel zelf afhalen of aanleveren.

 

Wij hebben een verwarmde opslag voor kleine zendingen met een CCTV beveiligingssysteem dat 24 uur per dag actief is Zelf aan en afleveren kan in overleg met ons van ma. t/m vrij. van 09:00 tot 18:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 buiten bovengenoemde tijden kan dit ook na telefonisch contact met ons.

VoORDELEN

  • Aanmelden agent en terminal en direct toegang tot het terrein d.m.v. vaste passen
  • Controle aankomst / vertrek schip
  • Pakbon direct digitaal op uw bureau
  • Geen voorrijkosten of brandstof toeslag
  • Verwarmde en beveiligde opslag
  • uw Zending bij ons af halen of aanleveren

Al ons vervoer geschiedt onder AVC-CMR condities volgens de laatste versie
Conventie voor het Internationaal Vervoer van Zaken over de Weg (CMR) klik hier.
Algemene Vervoerscondities (AVC) klik hier.