onze diensten

Wanneer u ons belt zijn wij indien nodig binnen een half uur of eerder ter plaatse en rijden uitsluitend uw rit, dus niets tussendoor voor andere klanten als hier geen ruimte voor is.

Wanneer het een on board levering betreft kunnen wij voor u het gehele traject verzorgen inclusief eventueel het aanmelden bij de agent en terminal, Wij hebben inmiddels zeer goede contacten opgebouwd met de Rotterdamse havendienst, de betreffende agenten, maar ook met de controle kamers en beveiliging van de terminals zodat wij altijd up to date zijn aangaande de aankomst en vertrek van het schip, en zorgen (indien nodig) voor de nodige douane formaliteiten.

 
Wanneer er een schip aan de boei / voor anker ligt, kunnen wij indien nodig ook langszij uw kleine zending afleveren of ophalen door er met een klein bootje naar toe te gaan. Wij rijden eerst naar de locatie van de roeiers op het vaste land waar het schip zich vlakbij bevindt, en vertrekken van daar naar het schip en direct weer terug.

 

Rijnmond koeriers rijdt niet alleen maar wij vliegen ook voor u. Heeft u een klein onderdeel tot 20kg wat snel, betrouwbaar en veilig naar een schip of een contact persoon op het vliegveld gebracht moet worden in bijvoorbeeld spanje, dan is vliegen vaak veel sneller en goedkoper dan over de weg, Wij kunnen direct voor u het gehele traject verzorgen incl. tickets, direct de kosten opgeven, en er gaat een koerier mee om te zorgen dat uw zending daadwerkelijk veilig aankomt op de plaats van bestemming.

Wij doen natuurlijk ook de standaard werkzaamheden zo is Rijnmond koeriers bijvoorbeeld werkzaam voor drukkerijen en sign wanneer er met spoed zorgvuldig drukwerk of ander materiaal snel bezorgd of afgehaald moet worden, bent u hiervoor ook bij ons aan het goede adres. Dus is het nodig dat uw zending direct bezorgt of afgehaald wordt ? dat is geen probleem Rijnmond koeriers bezorgt uw zending met spoed zorgvuldig, betrouwbaar en veilig, precies zoals u wenst, in nederland of daarbuiten.Al ons vervoer geschiedt onder AVC-CMR condities volgens de laatste versie
Conventie voor het Internationaal Vervoer van Zaken over de Weg (CMR) klik hier.
Algemene Vervoerscondities (AVC) klik hier.

Ons Wagenpark

 

Ons wagenpark bestaat uit goed onderhouden wagens voor alle zendingen, deze zijn uitgerust met moderne navigatie systemen, email en internet.

Tevens zijn onze chauffeurs ten alle tijden goed telefonisch en dus ook per email bereikbaar via het KPN netwerk.

Hiermee kunnen wij u altijd een goede dienstverlening garanderen tegen een scherpe prijs.